Jógakártya 1.

3,800 Ft

A jógakártya mozgásos vagy memóriakártyaként használható. Nagyon ötletes, hasznos, sokrétű, esztétikus játék a gyerekek testi, lelki és kognitív
fejlesztésére.

∙ Szuper közös családi játék
∙ Neuropszichológus ajánlásával

Szeretsz jógázni és szeretnéd, ha a gyermeked is ismerkedne a jógapózokkal játékos formában? Szeretnél egy nagyon cuki és hasznos ajándékot?

Akkor van egy jó ötletünk: JÓGAKÁRTYA 🙂

  • ∙ A Jógakártya 1. doboz tartalma: 20 db kártya fotóval, 20 db kártya grafikával, 10 db kártya melléklettel
  •  A Jógakártya 1. és Jógakártya 2. verzió együtt, vagy külön – külön is használható, bármelyik változat választható kezdő kártyacsomagnak

#mozgásoskártyajáték

Jógakártya gyerekeknek. Akárhány gyerekkel, akárhol, akármelyik szabály szerint lehet játszani. Esti közös játéknak, reggeli ébresztőnek, csakúgy.

"Sokféleképpen szoktunk vele játszani, de a keret (a rituálé) állandó. Körben ülünk, török ülésben vagy lótuszban, a térdünk összeér, és három *om*-mal Jógaországba röpítjük magunkat. Ahol kezdődnek a csodák. A játék végén mindig ugyanezzel a technikával hazaröpülünk. Megérkezés és távozás között sok dolog történhet Jógaországban."

"Este olykor ászanák nélkül csak levezetésként a napot összegezzük: kinek mi volt a legfontosabb, kivel mi történt. Ehhez vagy választok egy drámajátékot vagy csak beszélgetve, halk zenével a háttérben (ha nagyon összeszedett vagyok, még gyertya és füstölő is kerül ilyenkor)."

"Jógázni szoktunk a kártyákkal. Például kirakjuk őket lefelé fordítva, és memóriakártyaként párt keresünk (addig játszunk, amíg mindenki nem talál legalább egy párt), a párokból pedig sorozatokat állítunk össze, és együtt végigcsináljuk néhányszor."

"Mesélni szoktunk velük. Mindenki választ egy kártyát, maga mellé rakja felfelé fordítva, én körbenézek, és minden kártyán látható elemet beleszövök szépen sorban a mesémbe. Ha valakinek a kártyáját említem, a tulajdonos megmutatja a pózt a többieknek, és mindenki a képen látható bölcsővé, palacsintává, cicává vagy tevévé válik. Könnyű improvizálni, sokszor a gyerekek is segítenek."

#jógakártya #jakabadrienn