HOT JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS

Olyan végzett jógaoktatókat várok a képzésre, akiket érdekel a HOT jóga világa.
Az intenzív képzés során mély ismereteket szerezhetsz az Amasole Jógastúdió által használt SOLE Hot kötött gyakorlatsorról.

“A HOT (fűtött teremben) gyakorlás során használható különböző gyakorlatok helyes kivitelezéséről, fizikális, érzelmi és energetikai hátteréről, az óratartásról és motiválásról, mindezt Jakab Adri 15 éves HOT jógaoktatói tapasztalatával osztja meg a résztvevőkkel.”

KÉPZÉSI NAPOK
2022. 10.21-22-23.
2022.11.11-12-13.
 
HÁNYTÓL HÁNYIG?
Péntek 8.00-21.00,
Szombat 12.00-19.00,
Vasárnap 8.00-18.30
HELYSZÍN

Amasole Jógastúdió

1031, Budapest Monostori út 29.

 

Jakab Adrienn
A képzés vezetője: Jakab Adrienn

Bikram Jóga (Bikram Certified Teacher), Yin Jóga oktató és tréner, gyermek- és családi jóga oktató és tréner, Jógaterapeuta, kismama, baba-mama és hatha jóga oktató – az amaSole szakmai vezetője

A jelentkezés feltétele
A képzés végzett jógaoktatóknak szól.
Ha rendelkezel jógaoktatói minősítéssel bármilyen hatha jóga alapú képzés által, kérjük küldd el az okleveledet és egy motivációs levelet az alábbi címre! Oszd meg velünk, hogy miért szeretnél részt venni a képzésen!
A jelentkezés előfeltétele, hogy minimum 20 alkalom HOT jógán résztvegyél a képzés megkezdése előtt.
A képzés díja

250.000 Ft/fő

Amennyiben az oktató úgy ítéli meg, hogy a korábbi anatómiai alapismereteid hiányosak, úgy egy plusz délelőtt kijelölésre kerül sor, mely során felzárkózást végez, ennek plusz díja: 35.000 Ft/fő. Vállalhatod az önálló felkészülést is, abban az esetben elég beszámolnod egy teszt során.
Ha érdekel a képzés, de nem rendelkezel korábbi jógaoktatói vizsgával kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az adri@amasolejoga.hu e-mailcímen és kidolgozzuk neked a képzéshez szükséges teljes felzárkóztatási tervet.

Készülj, hisz ahogy ígértük intenzív lesz a képzés, nem csupán a meghirdetett 6 nap! A jelentkezésed után elküldjük a szükséges szakirodalmat, és a két hétvége között rengeteg otthonvégezendő feladatod lesz.

Jelentkezés

Jelentkezz a képzésemre az info@jakabadrienn.hu email címen.

Írd meg nekem a neved, a felmerülő kérdéseidet, hogy miért jelentkezel a képzésre és mik a jövőbeni elképzeléseid a jógával kapcsolatban.

Tárgy: Hot Jóga Képzés

48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot!

Szeretettel várom a jelentkezésedet!