ANNABELLA ELEVEN KÉPZELETE

Egy olyan testtudatos képeskönyv, mely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt hasznos olvasmány. Nem mese, hanem egy 8-9 éves kislány tanulságos élettörténetei.

A könyv célja, hogy szimpatikussá tegye a belső szerveinket, melyekre cuki karakterként tekinthetnek a gyerekek, megismerhetik, hogy mitúé érzi jól magát Gyomor Ernő, mitől morcos Máj Elek és hogy tudunk Tüdő Béla kedvébe járni.

Bemutatja, hogy mivel tölthető fel a Szeretettankunk, ahogy azt is, hogy mitől olyan fincsi az Örömpörkölt.

11 (eleven) fejezete olyan testtudatos gyermeki, ugyanakkor mindennapos témákat oszt meg az olvasóval, amely a felnőttek szemléletét is gyökeresen megváltoztathatja.

Annabella eleven képzelete

TÖRTÉNET

A meséknek, és a gyerekek lelkivilágának pedig mindig meghatározó szerepe volt az életemben. Az, hogy ez egy könyvben testet is öltött csakis annak a rengeteg mesekönyvnek köszönhető, amit kislányként a kezembe vehettem.

A történet Annabelláról szól. Egy tudatos kislányról, akinek világmegváltó ötletei vannak. Az ötletelés fázisában már tisztán láttam magam előtt a karaktert, a copfját, a mozgását, a mosolyát. Hallottam a gondolatait, átéltem az érzéseit.

 

Olvasd el ITT az Éva magazinban megjelent teljes cikket, Annabella könyv.

Hogy lesz valaki közgazdászból jógaoktató, majd mesekönyv író (is)? 

Úgy, hogy követi az álmait és eltántoríthatatlanul hiszi, hogy a képzelet megelevenedik. A közgazdasági irány már a külkereskedelmi szakos középiskolában kezdődött és a főiskolán keresztül az egyetemig juttatott. Aztán jött a nagy váltás, amikor nem a képességeim, hanem a szívem alapján választottam és vált hivatásommá a hobbim. Így 15 éve oktatom a jógát, lelkesedésem azóta sem hagyott alább, folyamatosan tanulok, kutatok, és minden évben képzem magam. Az írás pedig mindig velem volt, először csak naplók formájában, később önéletrajzi ihletésű komolyabb irományok is kibuggyantak belőlem.

A könyv történeteit ki/mi inspirálta? 

A történeteket a környezetemben lévő gyerekek (több ezernek tartottam már gyerekjógát) és a bennem élő önfeledt kislány inspirálták. Összegyűjtöttem pár a testünk működésével kapcsolatos hasznos tudnivalót, amiket sokszor el kellett mesélnem a gyerekeknek, mert nagyon szerették. Mivel tudtam, hogy nem mindenkit tudok megjógáztatni, így talán Annabella által hozzájuk is eljuthatnak majd. Nem terveztem jógás könyvet írni, de ha kimaradt volna, akkor nem is én írtam volna. Számomra a jóga az egyensúlyt jelenti, és ezt a fajta együttműködést a szerveinkkel, amiről Annabella mesél a gyerekeknek. Így nem csak jógapózok által nyilvánulnak meg a mindennapjainkban.

MEGVALÓSULT ÁLOM

 

Azt hittem, hogy a legjobb érzés az lesz amikor először vettem kezembe a könyvem, de kiderült hogy az csak a kezdet volt. Azóta minden sorotokba jólesően beleborzongok. Hálásan köszönöm!

 

VISSZAJELZÉSEK A KÖNYVRŐL

“Szia Adri, megérkezett a könyved A legkisebbnek, Olivérnek olvastam most az első fejezetet, azt mondta a végén: ” Anya ez írtó jó! ” És gyakorolta a légzést is, átlapoztuk, már várja a holnapot És tetszett neki, hogy meg tudunk majd hallgatni téged is. Szóval gratulálok hozzá.”

“Jakab Adrienn…megáll az eszem…. Hát ezt el kell olvasnom!!!!
Hát ezt esküszöm most azonnal elolvasom!”

“Adrikám leirom Annabella hatását. Reggelente meleg zabkását kér enni Csenge, mindennap kell valami zöldet adnom neki, hogy máj Elek ne legyen szomorú és az esti mese olvasáshoz a szfinx pózt választotta, majd közös lufifújás kézen fogva, együtt. Imádom, köszi a könyvet”

“Szia Adri! Noémitől megkaptuk a könyvedet, és 2-3 esti meseként ki is végeztük:-) Nagyon szerettük mind a ketten! Örülök, hogy sok fontos témát összegyűjtöttél, nagyon jók és hasznosak a kérdések az egyes részek végén! Várjuk a folytatást! Puszi”

“Anya! Ez annyira Adris. Vicces és tanulságos egyben.”

“Csodálatos a könyved! Elképesztően édesek az illusztrációk és szívet melengető rád ismerni a történetekben. Érzékeny és intelligens a könyv, akárcsak te.  Imádjuk Emmával!”

“Meglepetést hozott ma a postás!! És just like that Annabella beköltözött a gyerekszobába, a gondolatainkba és a szívünkbe Majdnem az egészet kiolvastuk egy szuszra esti mesének! “Mami még egyet, még egyet!” Így hát megismerkedtünk a cuki karakterekkel, megszívleltük a jó tanácsokat, és sok dologról nyílt beszélgetés a történetek közben, pl a mézről, papa horkolásáról, a fagyasztott gyümölcsökről, a faölelésről és Indiáról. A könyv rajzai is szenzációsak és a neve is telitalálat, vigyorogva mondogatta, hogy ‘Annabella’  Nagyon könnyen olvasható, szép szókinccsel és értékes tudással megkomponált írás. Le a kalappal. Hálásan köszönjük!! Sokszor lesz a kezünkben, az egészen biztos
Ja igen, és számítunk a folytatásra!”

Kapcsolat

  A könyv kapható személyesen ITT:
  – Herbária Szaküzlet – GYULA, Csabai út 3.
  PRANA-Design, 1039 Bp, Árpád út 21/C.
  Yoginis showroom, 1016 Bp, Krisztina krt 24.
  Amasole Jógastúdió, 1031 Bp, Monostori út 29.
  – Óbuda Kozmetika 1031 Bp, Vízimolnár utca 7